top of page
BorneYoga_3-5_Rikke_3_edited.jpg

Tankerne bag Navasanas Børneyoga

Livet er en rejse ud på et ukendt hav. Du ved ikke om strømmen går med dig eller imod dig, om vinden vil være hård eller blid, om du vil være i høj fart eller stillestående. 

Men du kan forberede dig på din rejse på bedste vis: Ved at få bygget et stabilt skib og ved at sørge for at styrmanden har rette sind til rejsen. 

På samme måde vil vi opbygge dit barn med en stærk krop og et stærkt sind, så de kan klare de udfordringer, der må komme på deres rejse og lære at nyde de fantastiske eventyr, de vil møde. 

Vi har meget fokus på 3 ord i forhold til vores undervisning: Leg, Balance og selvstændighed.

  • Leg: Det skal være sjovt og gennem leg tør man at prøve nye ting af og være nysgerrig. Disse to egenskaber er vigtige for resten af vores liv, da vi igennem hele livet skal lære nye ting og derfor er det vigtigt at vi hylder det at være nysgerrig og turde prøve nye ting og øve sig.

  • Balance: Det er vigtigt at få balance i kroppen for at vi kan stå, gå og leve. Derfor har vi her fokus på at skabe en stærk fysisk krop såvel som balance mellem krop og sind.

  • Selvstændighed: De unge skal kende deres krop og sind, får redskaber til: At takle forskellige svære situationer i livet, at vide hvem de er og hvem de gerne vil være og lærer at lytte til deres instinkt.

bottom of page