top of page
Krop- og bevægelsesterapeut Rikke Dall-Hansen

Firmaaftaler

BEHANDLINGS AFTALE:

Mere end bare en massageordning

En virksomhedsaftale med os giver dine medarbejdere mere overskud og energi i hverdagen. Det styrker trivslen på arbejdspladsen, og resultere i mindre sygefravær, samt medarbejdere der føler sig anerkendt og værdsatte. Dette giver mere glæde, tilfredshed, og ikke mindst effektivitet og engagement på arbejdspladsen.


Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform, der kombinerer akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led.

Kropsterapeut Rikke Dall-Hansen skræddersyr behandlingen, så den passer netop til dig og dine medarbejdere. Nogle har brug for velvære og afslapning, andre for at få løsnet spændinger eller arbejdet med skader.

Kropsterapi kan afhjælpe på blandt andet: nakkesmerter, skuldresmerter, rygsmerter, stress, angst, gigt, piskesmæld, museskader og fordøjelsesproblemer.

Der er to valgmuligheder:  

1.       RIKKE KOMMER UD TIL JER

Kropsterapeut Rikke Dall-Hansen komme ud til dig og din virksomhed i minimum 4 timer. Vi foreslår, at hver medarbejder får 25 - 55 minutters behandling.
 

2.       I KOMMER TIL RIKKE

Du og dine medarbejdere kan komme til behandling hos Rikke. Medarbejderne booker selv deres tid i NAVASANAS bookingsystem.  

Kontakt Rikke på 91542550 for mere information og pris. 
 


DEN SUNDE KROP


3 TIMERS WORKSHOP

Du og dine medarbejdere får et kort foredrag om kroppen, og hvordan den virker. Derefter får I tips og tricks til, hvad I skal være opmærksomme på i netop jeres arbejdsdag og helt konkrete redskaber til, hvordan I selv forebygger arbejdsskader og kan hjælpe hinanden på arbejdspladsen.


Pris: 6000kr.

Rikke Dall-Hansen

Kropsterapeut, bevægelsesterapeut og mindfulness instruktør

"Jeg arbejdede i mange år som professionel danser og performer. Mit job var spændende og førte mig til mange forskellige lande, men i 2012 blev jeg ramt af stress. Det var startet på et nyt liv, jeg gik i lære som kropsterapeut for at finde ud af hvordan kroppen og sindet hænger sammen og påvirker hinanden. Jeg tog også til Italien for at studere dans og bevægelses terapi, for at kunne få øvelser til at hjælpe andre stressramte. Lige siden har jeg taget flere uddannelser og er dybt passioneret i mit arbejde som kropsterapeut og med kroppen generelt. Udover mit arbejde på min klinik, underviser jeg også i børneyoga og mindfulness, holder workshops og foredrag omkring blandt andet `stress`, `den sunde krop` og `kroppen, sindet og følelserne`.

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i dig og din livssituation. Som kropsterapeut kombinerer jeg massage og terapi for at frigøre både fysiske og psykiske spændinger.

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform, der kombinerer akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led. Kombinationen af de forskellige behandlingsformer gør man bedre kan skræddersy behandling til dine ansattes behov. Det kan være, nogen har brug for velvære og afslapning, hvor andre har brug for at få fjernet spændinger og skader.

Kropsterapi kan gå ind og afhjælpe på blandt andet stress, angst, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, fordøjelsesproblemer mm.

Jeg vil glæde mig til at have samarbejde med jer."

bottom of page