søn. 23. jun.

|

Salig

FAMILIEYOGA: DEN FLYVENDE KUFFERT (3-5 ÅR)

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned I H.C. Andersens kendte eventyr om Den flyvende Kuffert, og du som forældre får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege..

Registration is Closed
See other events
FAMILIEYOGA: DEN FLYVENDE KUFFERT (3-5 ÅR)

Time & Location

23. jun. 2019 14.00 – 15.00

Salig, Masnedøgade, 2100 København, Denmark

About The Event

EVENTYRLIG WORKSHOP FOR BARN OG FORÆLDER

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned I H.C. Andersens kendte eventyr om Den flyvende Kuffert, og du som forældre får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser.

Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. I vil møde Købmandssønnen som flyver i hans eneste eje, nemlig sin kuffert til tyrkernes land, hvor han fortryller kongens datter med eventyrlige fortællinger. Jer der har været på familieyoga workshops før, vil kunne genkende øvelser fra tidligere eventyr.

Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut.

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Vi slutter af med lidt snacks og laver et lille kreativt minde fra jeres yogadag sammen. Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Dato: 23. juni 14:00-15:00

Pris for 1 barn + 1 voksen: 350 kr. (medlemsrabat 25%)

Køb nuKøb nu

Share This Event