søn. 24. feb.

|

Salig

FAMILIEYOGA: DEN GRIMME ÆLLING (6-12 ÅR)

Vi dykker ned i H.C. Andersens eventyr om Den Grimme Ælling. Som forældre får du mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser.

Registration is Closed
See other events
FAMILIEYOGA: DEN GRIMME ÆLLING (6-12 ÅR)

Time & Location

24. feb. 2019 15.30 – 16.30

Salig, Masnedøgade, 2100 København, Denmark

About The Event

EVENTYRLIG WORKSHOP FOR BARN OG FORÆLDER

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned i H.C. Andersens eventyr om Den Grimme Ælling. Som forældre får du mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser. Her får I et frirum, hvor fantasien og kreativiteten kan slippes løs.

Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger og får også sat ord på, hvordan ællingen for eksempel har det, når den bliver mobbet. Børnene er medskaber, og der er plads til, at både børn og voksne kan fordybe sig og får mulighed for at arbejde sammen på helt nye måder. Historien om den grimme ælling er fyldt med sjove yogastillinger, som bliver en leg for børnene.

Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut. Således skaber hun en sjov dag, hvor der også vil komme sved på panden og skabes stof til eftertanke.

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Vi slutter af med lidt snacks og laver et lille kreativt minde fra vores yogadag sammen. Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Dato: 24. februar 15:00-16:00

Pris for 1 barn + 1 voksen: 350 kr. (medlemsrabat 25%)

KØB NUKØB NU

Share This Event