lør. 26. jan.

|

Salig

FAMILIEYOGA: FYRTØJET (3-5 ÅR)

Eventyrlig workshop for barn og forælder Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned I H.C. Andersens kendte eventyr om Fyrtøjet, og du som forældre får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen.

Registration is Closed
See other events
FAMILIEYOGA: FYRTØJET (3-5 ÅR)

Time & Location

26. jan. 2019 14.00 – 15.00

Salig, Masnedøgade 20, 2100 København, Denmark

About The Event

EVENTYRLIG WORKSHOP FOR BARN OG FORÆLDER

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned I H.C. Andersens kendte eventyr om Fyrtøjet, og du som forældre får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser.

Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. Historien om fyrtøjet er fyldt med sjove yogastillinger, som bliver en leg for børnene. De skal være seje soldater, møde en heks, stå ved det store træ og krybe op til toppen og ned i hulet, møde hundene med store øjne, grave i pengekister, se en sovende og drømmende prinsesse og ende med at blive konge. Den lille soldat er selvstændig og ved, hvad han ønsker sig, og arbejder hårdt for, at sine drømme går i opfyldelse.

Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut.

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Vi slutter af med lidt snacks og laver et lille kreativt minde fra jeres yogadag sammen. Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Dato: 26. januar 14:00-15:00

Pris for 1 barn + 1 voksen: 350 kr. (medlemsrabat 25%)

Pris for alle 6 workshops: 1.500 kr.

Share This Event