søn. 31. mar.

|

Salig

FAMILIEYOGA: KLOKKEN (6-12 ÅR)

EVENTYRLIG WORKSHOP FOR BARN OG FORÆLDER Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned i H.C. Andersens kendte eventyr om Klokken. Som forældre får du mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt..

Registration is Closed
See other events
FAMILIEYOGA: KLOKKEN (6-12 ÅR)

Time & Location

31. mar. 2019 15.30 – 16.30

Salig, Masnedøgade, 2100 København, Denmark

About The Event

EVENTYRLIG WORKSHOP FOR BARN OG FORÆLDER

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned i H.C. Andersens kendte eventyr om Klokken. Som forældre får du mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser. Her får I et frirum, hvor fantasien og kreativiteten kan slippes løs. I denne aldersgruppe er børnene i høj grad med til at forme undervisningen, der tager udgangspunkt i både klassiske yogastillinger og fantasifulde lege. På den måde bliver børnene medskaber og tager ejerskab over timerne, mens de lærer at interagere og bidrage til fællesskabet.

Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. Historien om Klokken er fyldt med sjove yogastillinger og yoga lege. Historien handler om den mystiske Klokke som alle gerne vil finde, men den gemmer sig inde inde i en mystisk skov. Der går mange fortællinger om denne Klokke men kun 2 er modige og ihærdige nok til at finde den. Følg dem på deres rejse ind i skoven for at finde Klokken, som er symbol for lykken. H.C. Andersen vil med denne historie give hans opskrift til at finde lykken. Er du nysgerrig? Så kom og leg med, det bliver helt magisk.

Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut. Således skaber hun en sjov dag, hvor der også vil komme sved på panden og skabes stof til eftertanke.

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Vi slutter af med lidt snacks og laver et lille kreativt minde fra vores yogadag sammen. Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Dato: 31. marts 15:30-16:30

Pris for 1 barn + 1 voksen: 350 kr. (medlemsrabat 25%)

KØB NUKØB NU

Share This Event