søn. 28. apr.

|

SALIG

Klods Hans - Familieyoga med Yogafeen (3-5 år)

KOM MED PÅ YOGA EVENTYR MED YOGAFEEN! HANS CHRISTIAN ANDERSEN’S EVENTYR - Klods Hans Dato: 28/04- 2019 Tid: 14-15 Pris: 350kr (for et barn og en voksen) Alder: 3-5 år Kom og leg med!

Registration is Closed
See other events
Klods Hans  - Familieyoga med Yogafeen (3-5 år)

Time & Location

28. apr. 2019 14.00 – 15.00

SALIG, Masnedøgade 20, 2100 København Ø, Denmark

About The Event

Familieyoga, 3-5 år

H.C. Andersens eventyr - Klods Hans

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned I H.C. Andersens kendte eventyr om Klods-Hans, og du som forældre får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser.

Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. For eksempel møder VI den positive Klods-Hans, kongedatteren på sin trone, heste, gedebuk og de forskellige bejlere. Historien om den positive Klods-Hans er med andre ord fyldt med sjove yogastillinger som bliver en leg for børnene.

Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut.

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Vi slutter af med lidt snacks og laver et lille kreativt minde fra jeres yogadag sammen. Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Dato: 28. april 14:00-15:00

Pris for 1 barn + 1 voksen: 350 kr. (medlemsrabat 25%)

Køb nuKøb nu

Share This Event