lør. 27. okt.

|

SALIG

Ole Lukøje - Familieyoga med Yogafeen (3-5 år)

KOM MED PÅ YOGA EVENTYR MED YOGAFEEN! HANS CHRISTIAN ANDERSEN’S EVENTYR - Ole Lukøje Dato: 27/10- 2018 Tid: 13:30-14:30 Pris: 200kr (for et barn og en voksen) Alder: 3-5 år Kom og leg med!

Registration is Closed
See other events
Ole Lukøje - Familieyoga med Yogafeen (3-5 år)

Time & Location

27. okt. 2018 01.30 – 2.30

SALIG, Masnedøgade 20, 2100 København Ø, Denmark

About The Event

Familieyoga, 3-5 år

H.C. Andersens eventyr - Ole Lukøje

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned I H.C. Andersens eventyr om Ole Lukøje, og du som forældre får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser.

Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. For eksempel møder vi den fortryllende Ole Lukøje og den lille dreng Hjalmar, som Ole fortæller syv levende godnateventyr til - en for hver dag i ugen. Til sidst finder børnene deres egen magiske sovestøv. Historien om Ole Lukøje er fyldt med sjove yogastillinger og mindfulness øvelser som bliver en leg for børnene.

Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut.

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Vi slutter af med lidt snacks og laver et lille kreativt minde fra jeres yogadag sammen. Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Tryk her for info og tilmelding

Share This Event