lør. 08. dec.

|

SALIG

Snedronningen - Familieyoga med Yogafeen (6-12 år)

KOM MED PÅ YOGA EVENTYR MED YOGAFEEN! HANS CHRISTIAN ANDERSEN’S EVENTYR - Snedronningen Dato: 08/12- 2018 Tid: 15:00-16:00 Pris: 200kr (for et barn og en voksen) Alder: 6-12 år Kom og leg med!

Registration is Closed
See other events
Snedronningen - Familieyoga med Yogafeen (6-12 år)

Time & Location

08. dec. 2018 15.00 – 16.00

SALIG, Masnedøgade 20, 2100 København Ø, Denmark

About The Event

Familieyoga, 6-12 år

H.C. Andersens eventyr - Snedronningen

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned i H.C. Andersens kendte eventyr om Snedronningen. Som forældre får du mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser. Her får I et frirum, hvor fantasien og kreativiteten kan slippes løs. I denne aldersgruppe er børnene i høj grad med til at forme undervisningen, der tager udgangspunkt i både klassiske yogastillinger og fantasifulde lege. På den måde bliver børnene medskaber og tager ejerskab over timerne, mens de lærer at interagere og bidrage til fællesskabet.

Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. Historien om Snedronningen er en smuk fortælling om kærlighed og er fyldt med sjove yogastillinger, som bliver en leg for børnene. De kommer til at følge Gerda på sin rejse til at finde og redde Kay, som er blevet forhekset af Snedronningen da en glassplint fra drævelens spejl fløj ind i hans øje og hjerte og gjorde ham kold. I fortællingen lære vi at se det bedste i hinanden og den vigtigste gave er kærlighed.

Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut. Således skaber hun en sjov dag, hvor der også vil komme sved på panden og skabes stof til eftertanke.

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Vi slutter af med lidt snacks og laver et lille kreativt minde fra vores yogadag sammen. Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Tryk her for info og tilmelding

Share This Event