søn. 26. maj

|

SALIG

Tommelise - Familieyoga med Yogafeen (6-12 år)

KOM MED PÅ YOGA EVENTYR MED YOGAFEEN! HANS CHRISTIAN ANDERSEN’S EVENTYR - Tommelise Dato: 26/05- 2019 Tid: 15:30-16:30 Pris: 350kr (for et barn og en voksen) Alder: 6-12 år Kom og leg med!

Registration is Closed
See other events
Tommelise - Familieyoga med Yogafeen (6-12 år)

Time & Location

26. maj 2019 15.30 – 16.30

SALIG, Masnedøgade 20, 2100 København Ø, Denmark

About The Event

Familieyoga, 6-12 år

H.C. Andersens eventyr - Tommelise

Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned i H.C. Andersens eventyr om Tommelise. Som forældre får du mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser. Her får I et frirum, hvor fantasien og kreativiteten kan slippes løs. I denne aldersgruppe er børnene i høj grad med til at forme undervisningen, der tager udgangspunkt i både klassiske yogastillinger og fantasifulde lege. På den måde bliver børnene medskaber og tager ejerskab over timerne, mens de lærer at interagere og bidrage til fællesskabet.

Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. Historien om Tommelise er fyldt med sjove yogastillinger, som bliver en leg for børnene. De komme til at møde den gamle kone som ikke kan få børn, smukke lille Tommelise, stygge Skrubtudse, hvide Sommerfugle, oldenborre, Markmusen, Muldvarpen, Svalen og Prisen af blomsterne. Historien vil følge Tommelises fantastiske rejse, hvor hun til sidst finder ægte kærlighed.

Yogalærer Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut. Således skaber hun en sjov dag, hvor der også vil komme sved på panden og skabes stof til eftertanke.

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Vi slutter af med lidt snacks og laver et lille kreativt minde fra vores yogadag sammen. Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Køb nuKøb nu

Share This Event