top of page
LOGO web_LOGO FB.png

Rikke Dall-Hansen - Navasana Founder
Kropsterapeut, dans og bevægelses terapeut og børneyogalærer

"Jeg har en legende tilgang til livet og til andre mennesker. Det er vigtigt at blive ved med at lege. For når vi leger, er vi udforskende, nysgerrige og nærværende over for både os selv og hinanden. Gennem leg og glæde kommer vi nærmere vores sande natur"

Som barn var Rikke et kreativt multitalent - med spændingshovedpine, der gjorde hende til hyppig kunde hos kiropraktorer og andre kropsbehandlere. Indtil hun en dag mødte en, der ikke bare løsnede spændingerne op, men fortalte hvad hun skulle gøre for at undgå, de kom igen. Lige dér blev det første frø sået til den drøm, Rikke nu udlever som kropsterapeut. Men hun har taget lidt omveje. Allerede som teenager var hun danselærer, og som ung rejste hun rundt i både ind- og udland med cirkus som artist og arbejdede som professionel danser.

Men på et tidspunkt sagde Rikkes krop stop, og Rikke undrede sig. Den krop, hun kendte så godt var pludselig uden energi og styrke. Hun opsøgte en psykolog, som forklarede, hvordan kroppen reagerer på stress. Rikke blev enig med sin krop om at trække stikket til den hektiske hverdag som artist og plugge det i et sted, hvor både krop og hjerne kunne trives bedre. Den beslutningen førte til uddannelsen som kropsterapeut, bevægelsesterapeut og flere uddannelser i børneyoga. Selvom Rikkes liv har været fuld af sideveje og eventyr, så har epicentret været nysgerrigheden på, hvordan krop og sind styrkes, udvikles og spiller sammen.

 

Rikkes CV:
 

Rikke har over 15 års erfaring med at arbejde med børn og unge inden for dans, teater, i institutioner (vuggestue, børnehave, skole, fritidsordninger), cirkus, samt har afholdt børneevents i både England og Italien. I hendes 6 år som behandler har hun haft næsten haft alle aldre på briksen samt behandlet alt fra atleter til førtidspensionister. 

  • Uddannet Klassisk danser i 2011

  • I 3 årig mesterlærer ved Kropsterapeut, Gitte Lindved Sørensen

  • Uddannet Danse bevægelses terapeut (DMP) Dance movement psychotherapy 2015

  • Founder af ABC-Play with me
    "Learn english through fun games" i Milano, Italien 

  • Uddannet Børneyogalærer fra Yogarollingerne i 2016

  • Uddannet Mindfulnes og børneyoga instruktør ved Hjertebarnet i 2017

  • Uddannet Totum Kropsterapeut i 2017

Navasana er en yogastilling som oversat betyder BÅDEN 

Denne øvelse bygger kroppen op udenpå og indeni og derved styrker både krop og sind. Igennem øvelsen får du trænet alle de store muskler, især mavemusklerne og din evne til at holde balancen bliver markant bedre idet du styrker musklerne i hoften og ryggen. Samtidig styrker du også din koncentrationsevne, dine indre organer, aktiverer fordøjelsen og fedtforbrændingen, så du kan finde motivation og troen på dig selv.
 

Kropsterapi, bevægelsesterapi og børneyoga har samme fokus som yoga øvelsen båden, at skabe balance i kroppen og sindet, så du kan finde din vej og opnå dine mål i livet.

IMG_6600.JPG
bottom of page